top of page
REiN-Corona-borealis-1_12_skjerm.jpg

REiN Corona Borealis

Stor Lysekrone

Stjernebildet Corona Borealis – Den nordlige krone på norsk – former nettopp ei krone som kan ses på den nordlige stjernehimmelen. Den iøynefallende halvsirkelen på den mørke himmelen fanger lett blikket. Magien er forsøkt gjenskapt i den vakre lysekronen med samme navn, som bringer stjernebildet inn i skandinaviske hjem.

 

Corona Borealis er signaturmodellen i interiør-serien REiN. Reinsdyrgevirene som er organisk sammenføyd i en krone gir en iøynefallende eleganse skapt med naturens egen estetikk. Lysopphenget er unikt designet til taklampen av lysdesigner Miklós Leits. Lyset fra ni diffuse satengglasskuler svever som en aura i rommet rundt lampen og gir et behagelig spill av myke skygger. Lysene kan dimmes – noe som gir mulighet for belysning tilpasset ulike stemninger. Den passer derfor inn i de fleste rom, og gjør seg ekstra flott over spisestuebordet.

Taklampen REiN Corona Borealis er rundt 85 cm i diameter. Leveres med hvit rosett fra Halo Design. Lyskildene er mulige å skifte ut.

Produktet lages på bestilling. Ved bestilling faktureres 20% av total beløpet. Resterende faktureres ved levering av ferdig produkt.

Foto styling: Kirsten Visdal

Kr. 61 900
Tilleggsinformasjon

Dimensjoner

85 x 85 x 40 cm

Vekt

7 kg

Bestilling
Bestill produkter

Ønsker du å bestille flere REiN produkter samtidig, kan du enkelt gjøre det her:

Vil du bare bestille dette produktet, fortsetter du på skjemaet nedenfor:

Send en bestilling

Tusen takk for bestillingen din!

bottom of page